Zoek informatie over:
 

Vacatures

Is het jouw passie om voor klanten fantastische reizen te creëren? Word jij blij van dat extra stapje meer (mogen) doen voor iedere klant. En vind je het leuk om bij een van de meeste dynamische bedrijven in de reiswereld te werken in een supergezellig team. Als jij je hierin herkent, dan zijn we op zoek naar jou!Disma Reizen is één van de grootste, onafhankelijke reisbedrijven van Nederland. Topkwaliteit leveren, een gezellige werksfeer en een vooruitstrevende werkwijze zijn onze kerneigenschappen. Dat doen we met kantoren in Tilburg, Goirle, Eindhoven, Hilvarenbeek én Beins Travel in Oosterhout, een eigen touroperator Beleef Reizen, een flink aantal websites en een team van 50 reisprofessionals.
 
Bij ons is bijna alles maatwerk. Dat moet je vooral leuk vinden, maar je hoeft er nog geen expert in te zijn. Je enthousiasme is voor ons het belangrijkst, voor alle andere dingen hebben we een eigen opleidingsplan. Reizen is beleving. Het samen met je klant reizen samenstellen moet dat in onze optiek ook zijn. Als jij dat ook vindt, dan voel je je bij ons thuis.

Word jij bij het lezen van deze vacatures enthousiast en wil jij ons teams komen versterken? Stuur dan je curriculum vitae met je motivatie naar sollicitaties@disma.nl en wellicht hoor je binnenkort bij ons team! Fulltime sollicitaties hebben bij ons een streepje voor!
 
* Ervaren reisadviseur Disma Reizen – Eindhoven (fulltime)
Wij zijn op zoek naar een ervaren reisadviseur die ons team in wil komen versterken.
 Functie-eisen:
– Een relevante opleiding
Minimaal 3 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie
– Deze functie is o.b.v. een fulltime 39-urige werkweek
Ja, ik wil het team in Eindhoven komen versterken!
  
* Ervaren reisadviseur Disma Reizen – Tilburg (fulltime)
Wij zijn op zoek naar een ervaren reisadviseur die ons team in wil komen versterken.
 Functie-eisen:
– Een relevante opleiding
Minimaal 5 jaar recente werkervaring in een vergelijkbare functie
– Deze functie is o.b.v. een fulltime 39-urige werkweek
Ja, ik wil het team in Tilburg komen versterken!